HUAWEI Pura 70 Ultra este noul rege al fotografiei pe mobil. Acest camera smartphone a primit 163 de puncte, cel mai mare scor din istoria DXOMARK. Flagship-ul HUAWEI, disponibil alături HUAWEI Pura 70 și Pura 70 Pro la precomandă pe HUAWEI Store România, aduce în prim-plan noi direcții atât în materie de imagistică, cât și la nivel de design.

DXOMARK este una dintre cele mai prestigioase organizații din lume care oferă scoruri și ierarhii ale camerelor și echipamentelor foto-video. Cu un înalt nivel de încredere în rândul experților, testele sale sunt derulate pe baza a milioane de măsurători științifice și analize. În urma unei testări aprofundate, renumitul laborator de tehnologie DXOMARK a plasat telefonul HUAWEI Pura 70 Ultra pe primul loc al topului, cu un rating de 163 de puncte.

HUAWEI Pura 70 Ultra, un pas revoluționar în lumea fotografiei

HUAWEI Pura 70 Ultra aduce specificații în premieră în industria smartphone și vine cu inovații majore la nivel de cameră, ducând mai departe moștenirea Seriei P de la HUAWEI.

HUAWEI Pura 70 Ultra este echipat cu o cameră retractabilă, Ultra Lighting Pop-out, cu un senzor larg de 1 inch și cea mai mare diafragmă fizică din industrie F1.6. Motorul de detectare a mișcării, HUAWEI XD Motion Engine, transformă camera în cea mai bună din industrie pentru instantanee foto. Aceasta este capabilă să redea la claritate maximă obiecte aflate chiar și la viteze de 300 km/h, fie că este vorba de o mașină de curse sau un tren de mare viteză. Prin Advanced Rotatory Transmission System, camera se extinde automat în timpul folosirii și creează mai mult spațiu pentru structură, senzorul de 1 inch și diafragma largă F1.6 fiind amplasate într-un spațiu de 8.4 mm – este o premieră pentru sistemele imagistice mobile cu rolul de a captura mai multă lumină. Datorită dimensiunilor lentilei mai mari, HUAWEI Pura 70 Ultra integrează și un mecanism de stabilizare 1-Inch Sensor Shift OIS, cu până la 67% mai eficient.

DXOMARK a evidențiat funcția de Autofocus a camerei în review-ul realizat și a lăudat-o pentru acuratețea și viteza mare de procesare în toate condițiile de testare, acordând camerei un rating ridicat, de 125 de puncte. DXOMARK a notat și faptul că această cameră are „un dynamic range foarte extins, în timp ce contrastele sunt uimitoare atunci când sunt redate pe ecranul HDR”. De asemenea, „culorile sunt foarte plăcute”.

HUAWEI Pura 70 Ultra are și o cameră Ultra Lighting Macro Telephoto, cu cea mai mare diafragmă din industrie de pe un senzor telefoto periscop, F2.1. Aceasta asigură fotografii clare atât în condiții de lumină puternică, cât și scăzută. DXOMARK îi acordă zoom-ului camerei Ultra Lighting Macro Telephoto un scor impresionant de 164 de puncte, notând faptul că oferă „o perspectivă macro încântătoare și imagini clare”.   Pentru mai multe informații despre review-ul realizat de DXOMARK modelului HUAWEI Pura 70 Ultra, accesați pagina oficială a laboratorului

Dă-o mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *