AQIRYS, brand-ul de gaming aflat în trending în domeniul echipamentelor de profil în Romania, anunță lansarea celei mai avansate tastaturi de gaming din portofoliu, ADARA.

Modelul anunțat astăzi se adresează celor mai exigenți și pretențioși utilizatori de tastaturi în format compact, fiind proiectat pentru silențiozitate, finețe și posibilități de personalizare și upgrade în viitor.

Descoperă ADARA

Numită după cea mai strălucitoare stea în lumină ultravioletă, ADARA îmbină într-un format compact și versatil, cele mai recente caracteristici și inovații în designul tastaturilor mecanice, cu versiuni particularizate de la de la HaiMu, cel mai nou producător OEM de contacte mecanice high-end.

Datorită formatului compact 1800 și celor 95 de taste, noua tastatură oferă beneficii similare de economisire a spațiului pentru executarea de mișcări mai ample de mouse precum formatul TKL preferat de profesioniștii din e-sport, fără a renunța însă la confortul Numpad-ului.Evaluate la 100 de milioane de apăsări de taste, contactele personalizate HaiMu Pink instalate pe ADARA sunt lubrifiate din fabrică și oferă o apăsare liniară, fină și silențioasă, cu punctul de activare la 2 mm.

Pe lângă contactele speciale, ADARA este, de asemenea, echipată cu stabilizatoare lubrifiate și montate pe placa contactelor, pentru a îmbunătăți experiența de tastare prin reducerea eficientă a zgomotului, a efectelor de tip spring ping și prin uniformizarea apăsării tastelor mari (cum ar fi bara de spațiu).
Dispunând de noul design Gasket-Mount pentru tastaturi, cea mai noua tastatura AQIRYS are o arhitectură internă elaborată – montaj decuplat al plăcii contactelor mecanice utilizând garnituri din silicon, folie anti-vibratoare din silicon pentru PCB, spumă EVA pentru atenuarea zgomotului – creată special pentru obținerea unei apăsări de taste fine, fără zgomot și vibrații, și fără modificarea raspunsului tactil sau afectarea stabilității contactelor.

“Toate caracteristicile tehnice înglobate în tastatura ADARA contribuie la obținerea aceleiași senzații excepționale la tastare întâlnită doar pe tastaturile ultra-high-end construite de pasionați, însă la o fracțiune de preț”, a precizat Oana Puiu, Marketing Manager AQIRYS.

La exterior, caracasa din material ușor și rezilient este completată de tastele double shot PBT proiectate pentru durabilitate, precizie și tactilitate îmbunătățită.
Și din moment ce nu ne plac prea mult lucrurile insipide, ADARA folosește o schemă de culori în alb și negru, plus spacebar-ul AQIRYS special proiectat și garantat să încânte degetul mare la fiecare apăsare (pachetul include și un Spacebar subțire pentru cei care preferă un profil diferit).

Un sistem de iluminare dinamică full-RGB animă logo-ul transparent și tastele PBT cu efecte vizuale ajustabile din mers; desigur, intuitivul software AQIRYS oferă acces la opțiuni de configurare avansată, inclusiv personalizarea iluminării pe fiecare tastă.
Utilizarea unui cablu alb-negru USB-C stil aviator, detașabil, protejat cu material țesut, sporește estetica, durabilitatea și mobilitatea, iar cele trei canale încorporate sub tastatură permit instalarea și rutarea unui cablu USB-C clasic. În plus, un sistem de reglare a înălțimii în trei trepte așează încheieturile în poziția preferată pentru tastare rapidă.


Personalizarea este cheia – mulțumită capabilității hot-swap, ADARA oferă fiecărui gamer libertatea înlocuirii contactelor mecanice standard cu modele exotice, indiferent că este vorba de versiuni cu 3 sau 5 pini.

Și doar pentru a deschide apetitul, am inclus în pachet 20 de contacte tactile personalizate HaiMu Ocean Blue, lubrifiate din fabrică, alături de uneltele necesare schimbării contactelor, dar și întreținerii meticuloase a tastaturii.

Tastatura AQIRYS ADARA este disponibilă la un preț recomandat de 574.90 RON.

Dă-o mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *